Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
12 - 16 år (6. - 10. klasse)
Mødedag/tid: 
Mandag 19-21
Email: 
Ledere: 
Jonas Rose Høeg
Anna Kristin Møller
Marie Sølvsten Ørum
Bjarke Waltenburg
Jesper Dahl Nyerup
Katrine Kofod
forsideblok_gryde_over_baal_fotograf_joergen_lind_nielsen

Trop

Spejderne i troppen er unge i 6. - 10. klasse. Vi holder møde hver mandag fra 19-21. Den første mandag i måneden er der tropsmøde, som tropsledelsen holder. De resterende mandage er der patruljemøde, som patruljen selv har ansvar for at planlægge og gennemføre.

Vi er ca. 24 tropsspejdere fordelt på 3 patruljer i Kong Svend trop: Wai-wai, Huroner og Irokeser. Kong Svend trop  er en sammentømret gruppe, men er også åbent og inkluderende fællesskab, hvor der bliver taget godt i mod nye. 

Patruljerne kører forløb af ca. 4 møder, hvor de tager mærker eller har et bestemt tema. Det kunne f.eks. være bålmad, pioner, angry birds forløb, kommunikation, klar dig selv eller teater. Patruljerne afholder selv patruljeture, hvor de tager ud i naturen og f.eks. sover i shelter.

Der tages på lejr, vandretur med oppakning, orienteringsløb, kanotur eller laver store byggeprojekter som rutschebaner af rafter. Spejderne har mulighed for at tage på kurser, hvor de lærer at lede en patrulje, lave nye projekter, lære mere om sig selv eller sammenhold i patruljen - individuelt og sammen i patruljen. 

Faste arrangementer: Mølleå sejlads, Gruppetur', Tropstræf i Ege division, PLANkursus, Juletur, Decemberfejden, Dinizuli, Vinterhike, Kollektivuge, Påskekursus, Zoo-dag, Divisionsturnering, Oak City Rally, Landsbyløb, Sommerlejr.

Hvis du vil høre mere om troppen så skriv til Tropsledere (TL) Jonas Rose Høeg og Anna Kristin Møller på tl [at] kongsvend [dot] dk eller ring på 29844050 (Jonas) eller 24674387 (Anna)

Relevante links:

Løb: http://www.adventurespejd.dk/

http://www.nathejk.dk/nathejk-2012

http://www.solaris.dk/solarisloebet

http://www.dinizuli.dk/

http://www.decemberfejden.dk/www/

http://www.molleasejladsen.dk/

http://hotel.dds.dk/arr/oakcity/

http://www.apokalypse.dk/

Divisionen: http://hotel.dds.dk/ege/

DDS og aktiviteter: http://dds.dk/