Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
2. - 3. klasse (ca. 8 - 10 år)
Mødedag/tid: 
Onsdag 18:00 - 19:30
Email: 
Ledere: 
Jim Bregendahl
Maria Bache Andersen
Anne Dorthe Hansen
Charlotte Munksgaard Hoff
Thomas Ehman
Nicolai Neve Sørensen
Mini – Gruppebillede, Sheltertur 2015
Mini – Bålvogtere
Mini – Snitteri

Kong Svends Minier

Hos Minierne tager vi knivbevis, lærer at lave bål, binder knob, synger, leger og har det sjovt sammen. Vi tager på weekendture 2-3 gange om året og på enkelte endagsture.

Følg med i Miniernes kalender, eller abonnér på den, hvis du bruger en elektronisk kalender til hverdag.

Indmeldelse – Venteliste

Vi er rigtig mange minispejdere, og det er en stor fornøjelse. Men det betyder også, at vi er nødt til at holde lidt igen, hvis det skal blive ved med at være sjovt og hyggeligt at være til spejdermøde.

Derfor skal du skrive dig på venteliste, hvis du godt kunne tænke dig at være minispejder. Så snart der er ledige pladser, får du besked, og så er du selvfølgelig velkommen til at komme og være med et par gange, inden du beslutter dig for, om du vil meldes ind.

Har du en spejderleder i maven?

Flere voksne er altid velkomne, uanset om man er onkel, nabo, bedstemor, yndlingsblomsterhandler, eller endda forælder (medmindre selvfølgelig man er pinlig eller nederen).

Jo flere vi er, jo sjovere ting kan vi lave med og for spejderne – og man er også mere end velkommen, selvom man ikke lige kan være med hver gang, eller ikke har mod på at være med til at planlægge, og så videre. Send os en mail, eller duk op en dag, hvis du har lyst.

 

Spørgsmål? Send fluks en mail til ml [at] kongsvend [dot] dk.