Mikro

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
0. - 1. klasse (ca. 6-8 år)
Mødedag/tid: 
Tirsdag 17:00-18:30
Ledere: 
Jesper Dahl Nyerup
Jacob Aachmann-Andersen
Julie Kesting
Jim Bregendahl
Anette Dahl Nyerup
Matias R. Loftager
Katrine Feodor
snobroed

Kong Svends Mikroer

Hos Mikroerne tager vi knivbevis, øver os på det med at være sammen med hinanden, lytte og forstå, men også på at give den gas og have det skægt hver gang chancen byder sig.

Vi har vores faste ugentlige møde hver tirsdag, men tager også på dagsture og en enkelt overnatning i ny og næ, for dem der har lyst og mod på det. Vi er udendørs på alle møder – ikke nødvendigvis hele mødet, men sørg for at have tøj på til vejret.

Til højre kan du hente vores aktuelle halvårsprogram i køleskabsformat, og det seneste velkomstbrev, hvor der står nogle praktiske oplysninger om at være spejder. Du kan også følge med i Mikroernes kalender, eller abbonere på den, hvis du bruger en elektronisk kalender til hverdag.

Har du lyst til at prøve at være med? 

Så kontakt Mikroleder Jesper (mikl [at] kongsvend [dot] dk) for at høre, hvornår du kan komme på besøg. 

Når du har prøvet at være med til mindst et spejdermøde og har aftalt med en leder, at du er klar til at blive meldt ind, så udfyld Indmeldelsen

Husk, at indmeldelsen er en fælles beslutning mellem forældre og barn.

Har du lyst til at være spejderleder?

Har man som forælder/bedsteforælder/nabo/... lyst til at være spejderleder (fast eller på "deltid"), er man velkommen. Jo flere leder-hænder vi er, jo bedre oplevelser kan vi lave :-)

 

Spørgsmål? Skriv en email: mikl [at] kongsvend [dot] dk

Spejderhilsen,
Mikrolederne