Medlemssystem og tilmeldinger

Medlemssystem og tilmeldinger

Du finder medlemssystemet på medlem.dds.dk/web. Du skal bruge samme login til medlemssystemet som til Kong Svends hjemmeside.

Har du problemer med at logge ind på medlemssystemet, så tryk på 'Nulstil kodeord' og indtast email-adresse. Er email-adressen registreret i systemet, vil du få en mail med et link til at nulstille kodeordet. 

Bemærk: Spejdere og deres forældre har hver deres profil i systemet. Har spejderen ikke sin egen emailadresse, er det ikke muligt at gå direkte til hans/hendes profil. Man kan i stedet komme til spejderens profil  fra en forælders profil ved at trykke på 'Vis' til højre for barnets navn under 'Forældre til'.

OBS: Det er ikke tilladt at have den samme email-adresse (eller samme mobilnummer) knyttet til flere personer. Forældres email-adresse og mobilnummer skal derfor kun registreres på deres egen profil, ikke på spejderens.

Tilmelding til arrangementer

Når man skal tilmelde sig, skal man sørge for først at logge ind på Kong Svends hjemmeside. Dernæst finder man arrangementet i kalenderen og trykker TILMELD dér. På tilmeldingssiden skal man vælge spejderens navn under Deltager og svare på evt. spørgsmål, før man trykker Fortsæt for at komme til betalingsside.

Bliver du afbrudt i tilmeldingsprocessen, så kan tilmeldingerne ligge i systemet som kladder, som evt. kan forhindre dig i at starte forfra. Disse kladder kan du se i din Indkøbskurv på medlem.dds.dk/event/registrations.

Ændring af adresse mv.

I medlemssystemet (https://medlem.dds.dk/web) kan man ændre adresse, email og telefon. Bemærk, at logger man ind med email-adresse for en forælder, vil man også komme til forælderens profil, men herfra kan man komme videre til spejderens profil ved at trykke på 'Vis' til højre for barnets navn under 'Forældre til'.

Problemer?

Oplever du problemer, så skriv til medlemsansvarlig [at] kongsvend [dot] dk.

Det danske Spejderkorps har fået nyt medlemssystem i begyndelsen af 2017, og systemet er stadig under udvikling.